Causes

Misiunea mea

este să ajut copiii abandonați și tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului în procesul lor de dezvoltare personală, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă și pregătirea pentru o viață demnă, în societate.

195257214_4242125385851495_3872028409824874512_n
© Andreeas Novacovici

Te rog să susții

Asociația YouHub Association, pe care am înfiintat-o în anul 2017 pentru a ajuta tinerii din casele de copii și copiii defavorizați. Despre asociație: www.youhub-association.ro

Scop.

Scopul meu este să ajut!

Toți copiii au dreptul la o familie care să îi iubească și să îi ocrotească!

195257214_4242125385851495_3872028409824874512_n

Valorile mele.

Demnitate

Generozitate, sinceritate, integritate, iubire, respect. 

DSC00475

Crezul meu.

Mă încred în Dumnezeu!

If you LOVE it, just DO it! Pay it forward!

Organizații

Acestea sunt doar câteva organizații în care cred.

Îi poți susține accesând linkurile de mai jos. Îți mulțumesc!

Fundația Hope and Homes for Children Romania

Misiunea HHC este să închidă toate orfelinatele din România până în 2027. Fundația ajută copiii să crească în familii stabile și iubitoare, iar pentru acei copii care nu pot crește alături de familiile lor, construim de la zero case de tip familial.

www.hopeandhomes.ro

Organizația Umanitară Concordia

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 30 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și a familiilor aflate în dificultate și orientarea lor spre o viață independentă și autonomă.

www.concordia.org.ro

Fundația SERA România

Fundaţia SERA ROMÂNIA este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, privată, înfiinţată în martie 1996, care a acumulat o bogată experienţă în domeniul protecţiei copilului şi al promovării drepturilor copiilor. Specialiştii Fundaţiei SERA ROMÂNIA au intervenit în toate judeţele ţării, contribuind în mod esenţial la închiderea instituţiilor de tip vechi, care adăposteau în condiţii mizere sute de copii, şi la dezvoltarea de servicii sociale alternative, în care celor mici li s-a dat pentru prima oară şansa de a trăi decent. 

www.sera.ro

Asociația Blondie

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.    Misiunea noastră este de a reduce mortalitatea și de a crește șansele la viață ale copiiilor cu afecțiuni grave în risc social.
Această categorie de copii ignorată și discriminată este cel mai vulnerabil segment al societății, cu un set de nevoi specifice și foarte complexe.

www.asociatia-blondie.ro

Activitatea mea socială

Îți mulțumesc pentru sprijin!

Toate donațiile direcționate către asociația mea, vor fi folosite în cadrul programului social pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă în cadrul serviciului social „Sfântul Nectarie” DVI by YouHub Association.